Welkom bij Vrij CLB Westhoek-Houtland

Bekijk onze vacatures 👇

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Heb jij een kloppend hart voor kinderen en jongeren? Wij ook!

Ons DNA 🧬

Goesting & Fun

Wij geloven in kansen en mogelijkheden. Voor onze cliënten én voor onze medewerkers. Collega's die stralen van goesting en werken met liefde en passie voor de job... daar gaan we voor. Het mag al eens plezant zijn, want lachen ís gezond :-)

Toernee Vital

Je goed voelen op het werk? Daar zorgt Toernee Vital voor! Als CLB hechten wel veel belang aan teamwerk en je goed voelen binnen onze organisatie. We maken dan ook graag tijd voor teambuilding, nieuwjaarsfeest, pensioenfeest, teamdagen, traktaten,...Wie houdt er nu niet van een feestje :-)

Oprechte waardering

Onze medewerkers zijn de werkelijke kracht van onze organisatie. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel is dan ook op zijn plaats. We laten dit dan ook graag blijken!

Voordelen

De grootste drijfveer bij het werken in een CLB ? Mogen werken met kinderen en jongeren! Bijdragen aan hun ontwikkeling én je onafhankelijk als kritische vriend mogen opstellen... is ongelooflijk waardevol. En dat doe je bij ons mét deze troeven! Ontdek het zelf ;-)

Een mooi loon

Goed werk mag beloond worden! In het CLB krijg je dan ook een mooi loon volgens de barema's in onderwijs aangevuld met vakantiegeld en eindejaarspremie.

Ruim verlof

Work hard, play hard! Je verdient naast het uitdagende werk een ruim pakket verlof: tussen Kerst en Nieuw, één maand in de zomer én als voltijds medewerker nog 21 dagen in samenspraak in te zetten.

Duurzaam verplaatsen

Als je bij ons werkt, krijg je je kosten van openbaar vervoer volledig terug en heb je recht op een fietsvergoeding. Zo werken we samen aan een beter leefmilieu!

IT-gewijs

Om je job te kunnen doen, stellen we een laptop en smartphone ter beschikking. Daarnaast krijg je ook maandelijks een internetvergoeding van 20 euro.

Hospitalisatieverzekering

Met de collectieve verzekering gezondheidszorg Onderwijs van Ethias kan je jezelf en je gezinsleden voordelig laten verzekeren.

Hybride werken

Je bepaalt in grote mate zelf waar en wanneer jij je werk doet. Zo houden we werk en privé in balans. We geven je vertrouwen om je talent te ontplooien. Wat telt is het resultaat.

Een passend 'bloemetje'

We zijn er ook op bijzondere momenten in je leven. Een 'bloemetje' op speciale momenten zoals huwelijk, geboorte en pensioen, of bij een langdurig engagement in ons CLB!

Een warm nest

Als nieuwe medewerker kom je in een team van supertoffe collega’s terecht. Ze willen een warm nest bieden waar je je thuis voelt en teamsucces gevierd wordt!

Lerarenkaart

Ook als CLB'er krijg je een lerarenkaart. Zo geniet van tal van aanbiedingen en kortingen. Boost je vrije tijd :-)

Levenslang leren!

We investeren in talent. Je krijgt een eigen opleidingstraject en -budget om blijvend te leren en te ontwikkelen.

Benefits at Work

Met het CLB zijn we aangesloten bij het voordelenplatform 'Benefits at Work. Op dit platform kun je flink besparen dankzij leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer. Interesse in kortingen bij topspelers zoals Bol, Zalando, Torfs, Samsung,...en nog zoveel meer? Een dagje erop uit naar Kinepolis of meteen een weekendje weg naar Center Parcs? Scoor je exclusieve personeelskorting dankzij dit platform!

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?